Etter en kraftig vektoppgang da hormonsykdommen min brøt ut, ble hele livet mitt forandret. Jeg hørte folk hviske bak ryggen min, kommentarer som "herregud, hva har hun gjort med seg selv?", "så fet hun er, det er vel bare å slanke seg".
Fremmede mennesker kikket på meg i smug, menn så aldri i min retning, plaststoler gikk i stykker eller enda verre – jeg fikk ikke plass i dem. Å stå i et prøverom kunne gi meg

angstanfall, klærne satt for stramt og gjorde vondt, kroppen var ikke lenger min venn, men min fiende. Jeg begynte å hate kroppen min og gråt meg ofte i søvn. Jeg hadde problemer på jobben siden jeg har et arbeid hvor jeg beveger meg mye, og når vennene mine spurte om jeg ville bli med på fest, ble jeg heller hjemme for å unngå å møte mitt eget speilbilde. Fedmen ble mitt handikap både psykisk og fysisk.
Etter operasjonen er det så herlig å kunne gå en 6 km lang tur og faktisk nyte det. Før syntes jeg det var mosjon nok å gå til butikken 200 meter unna. Å kunne ta en joggetur og kjenne friheten som en følelse av velbehag i hele kroppen så jeg nesten gråter av lykke.
Jeg spiser fortsatt det jeg vil, men ikke hver dag. Kylling med en god fetaostsalat har blitt min nye favoritt. Det er kjempegodt og får meg til å føle meg så mye bedre enn om jeg spiser pizza. Jeg elsker å kunne sitte i armkroken til mannen min uten å føle meg klumpete og være redd for å knuse ham. At jeg kan løpe sammen med niesene og nevøene mine med et smil om munnen uten å puste og pese. At jeg kan svøpe et vanlig badehåndkle rundt meg når jeg har dusjet, at jeg endelig er den jenta jeg alltid har villet være.

godkjenning 200x150

Norsk offentlig godkjent sykehus - medlem av norsk pasientskadeerstatning

Se vår gunstige pris

Gastric Sleeve kun kr. 87.850,-

Prisen er inkludert livsstilkurs og 1 års oppfølging. Du får også mulighet til å delta på senere livsstilkurs. Vi vil også følge deg i ytterligere 2 år ved å sende deg motiverende informasjon om kosthold, mosjon etc - Gratis.

Ønsker du annen oppfølgingskontakt for en lengre periode, se "Steg for steg" punkt 6.
Prisene gjelder fra 15.06.15