Da jeg begynte å jobbe etter høyskolestudiene i 1990, førte kontorarbeid, uregelmessige og usunne måltider samt null mosjon til at vekten i løpet av tre år steg fra 80 til 110 kg. Jeg var nok klar over at det ikke var særlig lurt å droppe frokost og lunsj for så å spise en dobbel middag sent på kvelden. Men "med min viljestyrke klarer jeg nok å gå ned i vekt hvis jeg vil" ble et mantra. I takt med at vi flyttet inn i

enebolig og fikk barn, gikk vektkurven stadig oppover etter hvert slankeforsøk. Jeg hadde tross alt god kondisjon, syklet ofte til jobben, grov drenering og svømmebasseng for hånd og tok lange spaserturer, så jeg opplevde ikke overvekten som problematisk. I speilet syntes jeg det så bra ut, men på bilder var det verre. Vekten var til slutt oppe i 130 kg.
Så ringte det noen varselklokker. Blodtrykket begynte å stige. Jeg ville tegne en privat sykeforsikring, men fikk avslag fordi jeg var kraftig overvektig.
Det ble stadig flere og lengre jobbreiser, og kona krevde at jeg måtte gjøre noe med overvekten hvis jeg skulle fortsette reisevirksomheten. Samtidig hadde hun en venn som hadde gjennomgått en vektoperasjon med overbevisende resultat. Jeg innså til slutt at tankene mine om selvkontroll snarere var selvbedrageri, og at dette ikke bare handlet om meg, men også om familien min.
Med denne innsikten gikk det raskt. Jeg tok kontakt for operasjon.
Jeg har nesten ikke noe overskuddshud – den har strammet seg til naturlig. Vekten er i ferd med å stabilisere seg. Jeg spiser regelmessig og godt. Iblant litt for fort, men kroppen vet å gi beskjed. Jeg beveger meg på en måte jeg ikke har gjort på 20 år, og føler meg ikke lenger uformelig. Det var fantastisk å kunne gå i fjellet sist sommer uten å måtte ta pauser hele tiden, men i stedet øke tempoet.
Operasjonen var riktig løsning for meg. Jeg ser på inngrepet som min viktigste investering – en livsforsikring for meg og familien. Eller som de sier i flybransjen, hvor jeg jobber: jeg har hatt en "mid life update".

godkjenning 200x150

Norsk offentlig godkjent sykehus - medlem av norsk pasientskadeerstatning

Se vår gunstige pris

Gastric Sleeve kun kr. 87.850,-

Prisen er inkludert livsstilkurs og 1 års oppfølging. Du får også mulighet til å delta på senere livsstilkurs. Vi vil også følge deg i ytterligere 2 år ved å sende deg motiverende informasjon om kosthold, mosjon etc - Gratis.

Ønsker du annen oppfølgingskontakt for en lengre periode, se "Steg for steg" punkt 6.
Prisene gjelder fra 15.06.15