Livsstilkurset

Dette var et profesjonelt og vel gjennomført kurs. Gode og nyttige innlegg fra kirurg, ernæringsfysiolog og livsstilveileder. Veldig trivelig å treffe igjen de jeg ble operert sammen med, samt mange andre. Det ble også et flott sosialt arrangement på et alle tiders hotell.

Som så mange andre overvektige har jeg prøvd det meste man kan komme over av slanking og dietter. Noe har funket bra for å gå ned, men det er jo dette med å holde vekten nede som er vanskelig, eller å fortsette å gå ned i en lengre periode for å nå det endelige målet. Det har endt med at jeg har lagt på meg igjen det meste – og som jeg pleier å si – pluss moms (litt til).

Fantastiske sykepleiere som gjorde at jeg følte meg trygg hele tiden!

Livet har tatt en ny vending etter operasjonen, og jeg er stolt og lykkelig over det jeg har gjort.
Jeg er evig takknemlig overfor hele fedmeteamet for god pleie både før, under og etter operasjonen.
Da jeg kom til sykehuset, veide jeg 97 kg. Nå, et drøyt år senere, veier jeg 62 kg. Altså 35 kg lettere. Jeg har gått fra str. 48 i klær til str. 38 på under ett år. Det synes jeg er fantastisk!

Fikk opersjon akkurat på det tidspunktet jeg ønsket det.

Etter en kraftig vektoppgang da hormonsykdommen min brøt ut, ble hele livet mitt forandret. Jeg hørte folk hviske bak ryggen min, kommentarer som "herregud, hva har hun gjort med seg selv?", "så fet hun er, det er vel bare å slanke seg".
Fremmede mennesker kikket på meg i smug, menn så aldri i min retning, plaststoler gikk i stykker eller enda verre – jeg fikk ikke plass i dem. Å stå i et prøverom kunne gi meg

Deres koordinator var positiv og imøtekommende, og viste stor interesse for meg og mitt problem. All informasjon jeg fikk på forhånd var ryddig og utfyllende. Følte meg veldig godt ivaretatt.

Da jeg begynte å jobbe etter høyskolestudiene i 1990, førte kontorarbeid, uregelmessige og usunne måltider samt null mosjon til at vekten i løpet av tre år steg fra 80 til 110 kg. Jeg var nok klar over at det ikke var særlig lurt å droppe frokost og lunsj for så å spise en dobbel middag sent på kvelden. Men "med min viljestyrke klarer jeg nok å gå ned i vekt hvis jeg vil" ble et mantra. I takt med at vi flyttet inn i

Hei -  og takk for sist. Alt er bra med meg. Lnsker bare å gi hele personalet en stor takk for topp service og profesjonell behandling i forbindelse med inngrepet, og under oppholdet forøvrig.

Etter møtet med det medisinske teamet og de som skulle gjennomføre inngrepet var jeg veldig rolig og trygg på at jeg var i de beste hender.

godkjenning 200x150

Norsk offentlig godkjent sykehus - medlem av norsk pasientskadeerstatning

Se vår gunstige pris

Gastric Sleeve kun kr. 87.850,-

Prisen er inkludert livsstilkurs og 1 års oppfølging. Du får også mulighet til å delta på senere livsstilkurs. Vi vil også følge deg i ytterligere 2 år ved å sende deg motiverende informasjon om kosthold, mosjon etc - Gratis.

Ønsker du annen oppfølgingskontakt for en lengre periode, se "Steg for steg" punkt 6.
Prisene gjelder fra 15.06.15