KFK er et norsk offentlig godkjent sykehus som har spesialisert seg på fedmeoperasjoner og overvektskirurgi. Vi utfører i det alt vesentlige Gastric Sleeve.

Vårt operasjonsteam har til sammen gjennomført flere tusen fedmeoperasjoner.

Vi er ISO sertifisert, og har svært god statistikk når det gjelder vellykkede operasjoner.
KFK er forsikret via Norsk Pasientskadeerstatning ( NPE ) – et statlig forsikringsselskap – som gir god trygghet for pasienter som opereres i Norge, såfremt noe ekstraordinært skulle inntreffe i forbindelse med operasjonen.

Hos oss får du også 1 liggedøgn inkludert i prisen i forbindelse med operasjonen med kontinuerlig tilstedeværende kirurg og sykepleiere. Vi har TV'er og WIFI.


I 2015 har alle våre operasjoner vært 100 % vellykkede, og våre resultater er langt bedre enn hva offentlige statistikker viser.
Fornøyd- og trivselsundersøkelser blant våre pasienter gir en score på 90 – 100 % fornøydhet når det gjelder alt fra 1. kontakt til utskriving fra sykehuset.

Vitenskapelige undersøkelse vedrørende gastric sleeve operasjoner viser meget positive resultater.

DU ER I TRYGGE HENDER HOS OSS – VELKOMMEN !

 

godkjenning 200x150

Norsk offentlig godkjent sykehus - medlem av norsk pasientskadeerstatning

Se vår gunstige pris

Gastric Sleeve kun kr. 87.850,-

Prisen er inkludert livsstilkurs og 1 års oppfølging. Du får også mulighet til å delta på senere livsstilkurs. Vi vil også følge deg i ytterligere 2 år ved å sende deg motiverende informasjon om kosthold, mosjon etc - Gratis.

Ønsker du annen oppfølgingskontakt for en lengre periode, se "Steg for steg" punkt 6.
Prisene gjelder fra 15.06.15